Dan Bárta i letos pomůže dětem hospitalizovaným v nemocnici v Motole

Vydáno 09.05.2012 | autor: redakce

Jarní festival Motol Motolice je nejen hudební událostí, ale především charitativní akcí, jejíž výtěžek je každoročně předán nadaci Národ dětem, která pomáhá dětem hospitalizovaným na Klinice dětské hematologie a onkologie Fakultní nemocnice Motol.

Dan Bárta i letos pomůže dětem hospitalizovaným v nemocnici v Motole Dan Bárta i letos pomůže dětem hospitalizovaným v nemocnici v Motole

dan_bartaLetošní Motolice proběhne v sobotu, 12. května, již tradičně v prostředí Břevnovského kláštera. O hudební program se postarají kapely Sarah & The Adams, Monoskop, O.G. & the odd gifts a hvězdou programu bude jako každý rok Dan Bárta & Illustratosphere.

Doprovodný program určený nejen dětem je připraven již od 12 hodin – těšit se můžete na 2 dětská představení divadla Minaret, malování na obličej nebo zábavné focení ve Smileboxu. To vše čeká návštěvníky za takřka symbolické vstupné – 150 Kč v předprodeji a 290 Kč přímo na místě. Veškerý výtěžek ze vstupného bude předán nadaci Národ dětem.

Program:
13:30 – 14:30 Sarah & The Adams
15:00 – 16:30 Monoskop
17:00 – 18:30 Ondřej Galuška (O.G. & the odd gifts)
19:30 – 21:00 Dan Bárta & Illustratosphere


Vstupenky lze pořídit v síti TicketStream, v cestovních kancelářích Čedok a Firo Tour, nebo v knihkupectvích Kanzelsberger. Na tuto akci můžete zakoupit také tzv. e-tickets, které si po zaplacení můžete ihned vytisknout, nebo vyzvednout v některém z prodejních míst. Cena vstupenek v předprodeji je 150 Kč, na místě bude 290 Kč.



zdroj: TZ, dm

zavřít