Festival Šumava Rocks ozdobí Tata Bojs, Matěj Ruppert i Roman Holý

Vydáno 15.05.2012 | autor: redakce

Šumava Rocks chystá další, v pořadí už devatenáctý ročník. V sobotu 14. července v Sušici na ostrově Santos vystoupí Tata Bojs, Roman Holý s Matějem Ruppertem, jejich parťáci PSH, dále 100°C nebo Ema Brabcová s projektem Luno. 

Festival Šumava Rocks ozdobí Tata Bojs, Matěj Ruppert  i Roman Holý Festival Šumava Rocks ozdobí Tata Bojs, Matěj Ruppert i Roman Holý


cajsikNa Šumava Rocks, Memoriál Radka Holého, poprvé v historii zavítají Tata Bojs, pražská formace vlastnící desítky hudebních ocenění. Předvedou se PSH, vystoupí členové Monkey Business Roman Holý s Matějem Ruppertem, trash-popoví 100°C a dorazí i Ema Brabcová s kapelou Luno. Rozjezd festivalu a afterparty obstarají DJs Maceo, Friky a Robot.

Šumava Rocks se naposledy uskuteční ve „starém" areálu ostrova Santos, který od srpna projde rozsáhlou rekonstrukcí a inovací. V případě deštivého počasí jsou pro fanoušky připravené stany, samozřejmostí je široká nabídka občerstvení.

Oproti loňsku se akce vrací k tradičnímu červencovému termínu. 14. 7., start hudební produkce je naplánován v 18 hodin. Jako tradičně proběhne losování tomboly o zajímavé ceny. Celým večerem provází festivalová stálice, režisér Zdeněk Suchý. 



zdroj: TZ, map
zavřít