Arakain prodlužují oslavy 30. výročí vzniku a přidávají koncerty s Lucií Bílou

Vydáno 15.05.2012 | autor: redakce

Arakain letos slaví 30. výročí existence a aktuálně završil jarní turné s Lucií Bílou. Oba interpreti ale vyslyšleli přání fanoušků a už se pracuje na jeho pokračování. Vyvrcholením oslav bude 26. října koncert v Praze.

Arakain prodlužují oslavy 30. výročí vzniku a přidávají koncerty s Lucií Bílou Arakain prodlužují oslavy 30. výročí vzniku a přidávají koncerty s Lucií Bílou


arakain_lucie_bila_2012Vydařené jarní turné s hostem Lucií Bílou s předstihem vyprodalo všechny koncerty. Arakain během jarní šňůry, která trvala téměř dva měsíce, navštívil čtrnáct míst po celé České republice. Mnohým fanouškům však překvapivě v seznamu měst chyběla Praha, na kterou, i vzhledem k obrovské odezvě, přichází řada nyní.

V pátek 26. října se tak uskuteční největší koncert Arakainu pro tento rok, a to v Praze v Letňanech v areálu PVA Expo. Chybět nebude opět mnohonásobná slavice Lucie Bílá, která si celé turné užívala. Dále účast přislíbil i někdejší zpěvák Arakainu Petr Kolář. Koncert navíc v rámci Arakain Tribute bloku zahájí celá řada dalších zajímavých hostů.

A ani areál výstavních prostor v Letňanech není pro tento jedinečný koncert zvolen náhodně. Hlavní důvodem je především kapacita, se kterou bylo nutno ve všech sálech jarního turné bojovat, ideální je však i dopravní obslužnost. Pro mimopražské bude potěšující informací obrovské parkoviště přímo u haly, které pojme 2 500 vozů.



map
zavřít