Duran Duran zahájí Letní Olympijské hry v Londýně

Vydáno 28.05.2012 | autor: redakce

Duran Duran budou jednou z kapel, která vystoupí v Londýně během srpnových olympijských her. Pětka v čele se zpěvákem Simonem Le Bonem se zúčastní zahajovacího ceremoniálu v Hyde Parku.

Duran Duran zahájí Letní Olympijské hry v Londýně Duran Duran zahájí Letní Olympijské hry v Londýně


duran duran 10cm 300dpiDuran Duran budou na koncertě reprezentovat Anglii. Spolu s nimi se na pódiu představí ještě Stereophonic (Wales), Paolo Nutini (Skotsko) a Snow Patrol za Severní Irsko.

„Hrát pro tak ohromné množství lidí v den, který bude nejdůležitějším v historii britského sportu, je obrovská čest a jeden z nejbáječnějších okamžiků naší kariéry," prohlásil Simon Le Bon. Akce pomůže odstartovat olympiádu, samotný zahajovací ceremoniál z olympijského stadionu bude v Hyde Parku promítán na obřích obrazovkách v pauzách mezi jednotlivými vystoupeními.

Ještě předtím Duran Duran zavítají také do Prahy, kde vystoupí 27. června v O2 Areně. V rámci svého All You Need Is Now World Tour zde kromě letitých šlágrů představí i skladby z loňského alba.

Přečtěte si recenzi na album All You Need Is Now.

Fanoušci se tak mohou těšit nejen na nesmrtelné pecky jako Wild Boys, Rio, Girls On Film, The Reflex, A View To A Kill, Notorious, Ordinary World, ale i singlové novinky Girl Panic! nebo All You Need Is Now.



zdroj: TZ, map

zavřít