MADONNA VE VYSOČANECH

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Už je to tak. Nejpopulárnější žena naší planety konečně zařadila do svého koncertního itineráře také Česko. V rámci Confessions Tour ji spatříme 6. září v Sazka Areně.

MADONNA VE VYSOČANECH MADONNA VE VYSOČANECH

MADONNA
6.9. PRAHA, SAZKA ARENA

Madonna bude tančit a zpívat na pódiích téměř po celém světě, včetně pražské SAZKA ARENY. V těchto dnech probíhá americká část turné, Madonnu na něm čeká ještě více než jedna desítka koncertů, mezi jinými navštíví i města Phoenix, Miami, Montreal, Boston nebo New York.

Poté se přesune na stadiony a do hal ve Francii, Holandsku, Walesu, Itálii, Německu a Japonsku. V Londýně čeká Madonnu osm vyprodaných koncertů, v New Yorku šest a čtyři v Paříži.



Fanoušci se mohou těšit na dvouhodinovou megashow, za kterou stojí dlouholetý Madonnin spolupracovník Jamie King společně se Stewartem Pricem. Kostýmy dostali na starosti další dva dlouholetí členové Madonnina kreativního týmu - Arianne Phillips a Jean Paul Gaultier. Prozatím jsou tyto koncerty hodnoceny jako dosud nejlepší v Madonnině umělecké historii, a samozřejmě jako senzační podívaná pro každého.

Madonnino poslední turné Re-Invention Tour bylo magazínem Billboard vyhlášeno jako nejlepší v roce 2004. Několikanásobná držitelka ceny Grammy, skladatelka, autorka dětských knížek, producentka a videomisionářka s bezkonkurenční reputací pro její ohromující pódiovou show, za svoji hudební kariéru prodala více než 200 milionů kopií svých alb.

Její aktuální nahrávka Confessions on a Dance Floor stále okupuje čela hitparád po celém světě. V REPORTU 6/06 se dočtete o jejím chystaném DVD I`m Going To Tell You My Secret.

VSTUPENKY V PRODEJI OD 16.6.
INTERNETOVÉ REZERVACE OD 17.6. 

Sezení 1.kategorie: 5.010 Kč
Sezení 2.kategorie: 3.062 Kč
Stání plocha: 3.340 Kč
Klubové patro: 2.060 Kč
Sky Box: 1.225 Kč
zavřít