Slovenská kráska Kristína natočila nové album Na slnečnej strane sveta

Vydáno 03.06.2012 | autor: redakce

Na slnečnej strane sveta se nahrávalo více než rok, bude obsahovat celkem 14 skladeb a limitovaná edice má navíc 3 bonusy v podobě remixů. Album vyjde koncem června.

Slovenská kráska Kristína natočila nové album Na slnečnej strane sveta Slovenská kráska Kristína natočila nové album Na slnečnej strane sveta

kristina slunceZačali jsme v březnu 2011 a skončili koncem května 2012. Nahrávali jsme ve studiu v Košicích i Bratislavě. Album je pro mne opravdu výjimečné a plné emocí," vysvětluje Kristína.

Všechny písně na albu otextoval Kamil Peteraj, hudbu složil producent Martin Kavulič. O hudební složku dvou skladeb se pak podělil i Martinův mladší bratr Marián.

Každá píseň z alba má své téma. Dali jsme do každé skladby maximum. A mám velkou radost, že si na tomto albu najdou to své všechny věkové kategorie. Skladby jsou zvukově barevné. Na albu se dokonce objeví i malý smyčcový orchestr, klasická i foukací harmonika, živý i elektronický cimbál a buzuki," dodává Kristína.

Kristíně při nahrávání asistovali hudebníci z její kapely – kytarista Peter Tomko, klávesák Martin Ferencik a bubeník Marek Sarvaš. Mimo toho si do studia pozvala violoncellistu Ľubomíra Kristana a klavíristu Ado Harvana, který také obstaral aranže pro malý smyčcový orchestr.

Album vychází v pondělí 25. června. Po té zpěvačka vyjede na turné.



TZ, mp
zavřít