VODAFONE LIVE! ODSTARTOVAL!

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Začátkém měsíce dostala tuzemská infozábava další rozměr. Hodně svéráznou tiskovkou byl odstartován provoz portálu Vodafone Live!, který nabízí vše od počasí a zpráv přes hudbu a modelky až po hudbu a erotiku. Beatboxem to stvrdili experti Freaky Jesus a Cossiga.

VODAFONE LIVE! ODSTARTOVAL! VODAFONE LIVE! ODSTARTOVAL!

Portál Vodafone live! vstoupil do multimediálního světa vskutku nepřehlédnutelně. Záznam tiskovky i doprovodného programu si mimochodem stále můžete zhlédnout na http://live.vodafone.cz.

A co je tou nejdůležitější informací? Že kdykoliv a kdekoliv teď jste, na portálu Vodafone live! si můžete snadno a rychle najít potřebné info nebo si vyplnit chvilku čekání. Služba je snadno dostupná díky přednastaveným Vodafone live! telefonům – stačí jeden klik na tlačítko a jste tam, takže nemusíte ztrácet čas nějakým nastavováním. Správný postup názorně předvedli i beatboxeři Freaky Jesus a jeho parťák Cossiga:
























Nicméně.. ve vlastním menu navíc surfujete zcela zdarma (a bez poplatku jsou i náhledy zpráv), což je fajn, toť bez debat. A když si chcete nějaký ten obsah přece jen koupit, cenu - a to je ještě férovější - vidíte vždy předem. A zcela zřetelně. Stejně jako my jsme sledovali osobitou moderátorku při rychloprůletu novým webem:
























Barevná a multimediální byla vlastně celá tiskovka. Světla, efekty, hudba, projekce, beatboxeři, extravagantní a pestré účesy i výrazné make-upy…
























A abychom nezapomněli.. pokud jste na projekt Vodafone live! zvědaví, ale malinko otálíte, vězte, že veškerá kouzla a přednosti tohoto portálu si můžete vyzkoušet zdarma! Každý, kdo si u Vodafonu pořídí nový Vodafone live! telefon, má totiž celý měsíc na to, aby si užíval a zkoušel Vodafone live! zadarmo. Ve vybraných sekcích Vodafone live! si tak budete moci surfovat, co hrdlo ráčí a k tomu dostanete možnost stáhnout si do svého mobilu 5 skvělých obrázků, 5 her a 5 melodií dle vlastního výběru. Z toho už měl neskrývanou radost celý tým:
























Ok tedy, na viděnou na Vodafone live!

zavřít