Amy Macdonald vydává novou desku, přiveze ji i na Open Air Festival

Vydáno 10.06.2012 | autor: redakce

Amy Macdonald na léto připravila své třetí album Life In A Beautiful Light. Čeští fanoušci budou mít možnost seznámit se s novinkou naživo, a to na Open Air Festivalu, který se koná 9. - 11. srpna v Panenském Týnci.

Amy Macdonald vydává novou desku, přiveze ji i na Open Air Festival Amy Macdonald vydává novou desku, přiveze ji i na Open Air Festival


general press shot 1Skotská zpěvačka Amy Macdonald se do paměti posluchačů zapsala především svými hity This Is The Life nebo Mr. Rock And Roll, se kterými zazářila zhruba před čtyřmi lety. V roce 2010 pak vydala album A Curious Thing, na kterém svou pozici výjimečné písničkářky a skladatelky jen potvrdila.

V pondělí 11.6. se vrátí se třetím studiovým albem Life In A Beautiful Light. Deska byla natočena z části ve studiu State Of The Ark v Richmondu, a z druhé v Mayfield studiu v Surrey. Produkce nové nahrávky se ujal dlouholetý spolupracovník okaté zpěvačky Pete Wilkinson, následnou mixáž měl na bedrech legendární Bob Clearmountain, který spolupracoval například i s Paulem McCartneyem, Simple Minds, Bryanem Adamsem nebo Bon Jovi.

Album bude ve standardní verzi obsahovat dvanáct songů, za pilotní singl zpěvačka vybrala svižnou skladbu Slow It Down, kterou ve světové premiéře představila v (ne)šťastný pátek, 13. dubna.


Amy Macdonald doposud prodala více než čtyři milióny alb a na svém kontě má množství platinových a zlatých desek, které získala převážně za svůj debut. Úspěch zaznamenala i u nás, kde se její album This Is The Life dočkalo taktéž zlatého statusu.



zdroj: TZ, map {vypnoutlink:Air}

zavřít