Brit Floyd show představí v Praze tvorbu Pink Floyd

Vydáno 11.06.2012 | autor: redakce

Brit Floyd je jednou z největších Pink Floyd show na světě, která nyní míří i do Prahy. Svoje nové představení A Foot In The Door předvede 18. října v pražské O2 Areně.

Brit Floyd show představí v Praze tvorbu Pink Floyd Brit Floyd show představí v Praze tvorbu Pink Floyd


BritFloyd_01_LRProgram s názvem A Foot In The Door představí všechny zásadní skladby z dílny Pink Floyd tak, jak je vybrali osobně členové této legendární formace. Představení vytvořil Damian Darlington speciálně pro Brit Floyd u příležitosti oslav zcela nové oficiální nahrávky Best Of Pink Floyd.

Na základě velkého úspěchu Brit Floyd divákům představí speciální bonus v podobě celé 23 minutové úchvatně ztvárněné skladby Echoes, kterou Pink Floyd představili na albu Meddle z roku 1971. Nebude chybět ani výběr z asi nejznámějšího titulu The Wall.

V rámci programu A Foot In The Door představí Brit Floyd následující skladby:
Hey You, See Emily Play, The Happiest Days of Our Lives, Another Brick In The Wall (pt 2), Have A Cigar, Wish You Were Here, Time, The Great Gig In The Sky, Money, Comfortably Numb, Echoes, High Hopes, Learning To Fly, The Fletcher Memorial Home, Shine On You Crazy Diamond, Brain Damage, Eclipse and Run Like Hell.

zdroj: TZ, map
zavřít