Maroon 5 vydají Overexposed na konci června

Vydáno 14.06.2012 | autor: redakce

Čtvrté studiovky se již 25. června dočkají fanoušci amerických Maroon 5. Držitelé několika cen Grammy mezitím vyslali do světa první singl, ke kterému už také existuje klip.

Maroon 5 vydají Overexposed na konci června Maroon 5 vydají Overexposed na konci června


Photo_Overexpos_300CMYK1Maroon 5 mají a svém kontě má více než sedmnáct miliónů prodaných alb, které získaly zlatý nebo platinový status v pětatřiceti zemích.

Nové, v pořadí čtvrté studiové album Maroon 5 se bude jmenovat Overexposed a vyjde 25. června.

Deska v základní podobě nabídne dvanáct písní, fanoušci, kteří si pořídí deluxe verzi, se dočkají další tří písní a dvou remixů.

Produkce desky se ujal Max Martin, známý například z produkce desek Katy Perry, Pink, Kelly Clarkson, Celine Dion nebo Backstreet Boys. Některé z písní vznikly ale i v produkci Benny Blanca nebo Ryana Teddera, frontmana kapely OneRepublic. Sama kapela Maroon 5 desku popisuje jako nejpestřejší a zároveň jejich nejpopovější album doposud.


Deska nabídne i několik hostů. Prvním zveřejněným je rapper Wiz Khalifa, který je ke slyšení v písni Payphone, která se zároveň stala i pilotním singlem alba. Tu před několika týdny představili Maroon 5 v jednom z finálových večerů pěvecké reality show The Voice, ve které Adam Levine přijal úlohu kouče.

"Už se nemůžeme dočkat, až naši fanoušci nové písně uslyší a my se zase vydáme do celého světa, abychom jim je zahráli naživo," dodává k nové desce frontman Levine.



zdroj: TZ, map 


Kopie (2) - Photo_Overexpos_300CMYK3

 

zavřít