VEGA V PRAZE POŘÍDÍ LIVE DVD

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Koncert Suzanne Vega v pražské Státní opeře se blíží. Vzhledem k výjimečnosti prostředí, ve kterém zpěvačka 19.7. vystoupí, se její management rozhodl pořídit z koncertu audiovizuální záznam pro potřeby vydání živého CD a DVD.

VEGA V PRAZE POŘÍDÍ LIVE DVD VEGA V PRAZE POŘÍDÍ LIVE DVD

Suzanne Vega navštíví Českou republiku již poněkolikáté. Letos to bude v rámci sólového turné, při kterém vystoupí jak na klasických koncertech, tak v rámci festivalů. V Evropě se bude vyskytovat především o prázdninách a vystoupí například na festu Exit v bývalém Srbsku a Černé Hoře. 10. června se zúčastnila slavného festivalu Isle of Wight, kde spolu s ní vystoupili např. Coldplay, Foo Fighters, Prodigy, Placebo, Lou Reed a další.























Češi přivítají tuto sympatickou Newyorčanku 19. července. Její vystoupení se uskuteční na naprosto exkluzivním místě – v nádherném prostředí Státní opery Praha. Na pódiu v této nádherné budově, patřící ke klenotům české kultury, zazní nejen její prověřené hity, ale českému publiku se pravděpodobně poštěstí premiérově slyšet písně z připravovaného alba, na němž Suzanne Vega usilovně pracuje. Jeho nahrávání začne už letos na podzim a deska by měla na prestižním labelu Blue Note vyjít příští jaro.

Posledním vydaným albem Suzanne Vega bylo retrospektivní album z roku 2003, zatím posledním řadovým albem byly Songs Of Red & Gray z roku 2001. Koncert Suzanne Vega ve Státní opeře Praha bude bezesporu ojedinělým zážitkem. Její vystoupení rozhodně potěší nejen její skalní příznivce, ale i hudební fanoušky, kteří její tvorbu neznají do detailů, ale rádi si poslechnou příjemnou hudbu. Stále máte možnost soutěžit o volné vstupenky na tuto výjimečný večer ZDE.

Pozor, kapacita sálu Státní opery je omezena. Více informací se dozvíte na www.1015.cz.























www.suzannevega.com


zavřít