Bernard Fest: No Name, Tomáš Klus, Die Happy i Tři sestry

Vydáno 19.06.2012 | autor: redakce

Festivalová sezóna se začíná rozjíždět na plné obrátky. Jednou z akcí, které se konají tento víkend 22. - 23. června, je i Bernard Fest, jenž se zaměřil na české a slovenské hudební kapely. Jako headlineři však vystoupí Die Happy s Martou Jandovou v čele.

Bernard Fest: No Name, Tomáš Klus, Die Happy i Tři sestry Bernard Fest: No Name, Tomáš Klus, Die Happy i Tři sestry



no nameOsmnáctý ročník festivalu konajícího se přímo na náměstí v Humpolci si i letos připravil pestrou nabídku kapel mnoha žánrů.

Návštěvníci se v pátek mohou těšit na skupinu Nebe, která letos pod producentským dohledem Richarda Krajča z Kryštof vydala svoje debutové album Legosvět. Vystřídá je zábava pro děti v podobě Kašpárka v rohlíku, po němž bude následovat klasika ve stylu ska Sto zvířat. První slovenskou hvězdou, která na festivalu vystoupí, bude Peter Nagy, po něm program trochu přitvrdí a nabídne koncert kapel Tři sestry a Mandrage.

V sobotu program zahájí Muzikanti z jižních Čech následováni Tap Tap Orchestra. Akustická chvilka přijde posléze v podání Tomáše Kluse. Poté přítomné zvednou ze židle taneční Skyline, po nichž si kotel převezme další návštěva ze Slovenska - No Name. Olympic s přítomnými oslaví 50 let na české scéně. Následovat bude slavnostní ohňostroj a celý festival zakončí kapely Die Happy a Kyvadlo.

Program:
PÁTEK

 

15.00 - NEBE
16.00 - KAŠPÁREK V ROHLÍKU
18.00 - STO ZVÍŘAT
20.00 - PETER NAGY
22.00 - TŘI SESTRY
23.45 - MANDRAGE

SOBOTA

 

10.00 - MUZIKANTI Z JIŽNÍCH ČECH
12.00 - THE TAP TAP
14.00 - TOMÁŠ KLUS
16.00 - SKYLINE
18.00 - NO NAME
20.00 - OLYMPIC
OHŇOSTROJ
22.00 - DIE HAPPY
23.45 - KYVADLO




zdroj: TZ, map

 

zavřít