Chlapi z kapely Gladiator konečně našli tu pravou

Vydáno 20.06.2012 | autor: redakce

Skupina Gladiator pro své fanoušky připravila letní překvapení. Nahrála nový singl s názvem Ty si tá, který bude zařazen i do setlistu určeného na letní festivaly.

Chlapi z kapely Gladiator konečně našli tu pravou Chlapi z kapely Gladiator konečně našli tu pravou

gladiator_nova"Píseň Ty si tá je klasická gladiátorská rocková skladba. Pojednává o vztahu dvou lidí, kteří jsou si navzájem oporou a milují se až za hrob. Skladba má v sobě velmi pozitivní náboj a je plná optimismu a energie," popsal skladbu leader skupiny Miko Hladký.

Singl se podobně jako dosud skoro všechny předešlé nahrávky Gladiatoru nahrával a mixoval ve studiu Exponent v Hlohovci. O hudbu se postaral autorský tandem Georgio Babulic a Miko Hladký a s textem se pohrál nitranský básník, aforista a epigramatik Milan Hodál, pro kterého je skladba Ty si tá zároveň textařskou premiérou v hudební branži.

"Je to naše první spolupráce s Milanem Hodálem. Jeho básně nás oslovily, protože jsou poeticky srozumitelné a živé. Jsou psány současným jazykem, který skladbám Gladiatoru vyhovuje. Sami jsme zvědaví, kam se naše spolupráce posune,"
uvedl bubeník Georgio Babulic.

"Právě připravujeme koncertní program a snažíme se ho postavit tak, aby byl nový i pro lidi, kteří navštívili naše loňské podzimním turné. Písnička Ty si tá si v něm určitě najde své místo," prozradil koncertní plány Gladiatoru Georgio Babulic a Miko dodal: "Energie, kterou dostáváme od publika, se za ta léta stala pro nás doslova drogou a také proto se na každý koncert stále velmi těšíme." Po představení skladby na letních festivalech plánuje slovenská populární skupina k singlu natočit i videoklip.



zdroj: TZ, dm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít