Chceme se naučit mluvit s lidmi, říkají Linkin Park o nové desce

Vydáno 25.06.2012 | autor: redakce

Dva roky si fanoušci Linkin Park museli počkat na nové album Living Things. To kapela nedávno poskytla k poslechu na svém streamu a nyní konečně vyšlo oficiálně. 

Chceme se naučit mluvit s lidmi, říkají Linkin Park o nové desce Chceme se naučit mluvit s lidmi, říkají Linkin Park o nové desce


linkin_clJak prozradil zpěvák Mike Shinoda, deska bude obsahovat především kontroverzní témata. „Naučili jsme se, jak psát vážné písně a vážná slova. Naučili jsme se, jak se vypořádat s politikou, vírou a dalšími věcmi. Chtěli bychom se naučit mluvit s lidmi, a ne na lidi," řekl. 

Po úspěchu alb Hybrid Theory a Meteora se Linkin Park rozhodli vykročit jiným směrem a učinit krok pro populární umělce neobvyklý. Chester Bennington, Rob Bourdon, Brad Delson, Dave Phoenix Farrell, Joe Hahn a Mike Shinoda opustili svůj úspěšný rukopis v zájmu hledání nových zvuků. Na svých dalších deskách Minutes to Midnight a A Thousand Suns vykročili do neznáma.

Po dvanácti letech od prvních úspěchů přichází album Living Things, na kterém těchto šest muzikantů spojuje všechny aspekty své kariéry. Na Living Things použili Linkin Park každičký nástroj ze své hudební výbavy. U každé písničky aplikovali své klasické hudební metody, upřímnost a nadšení. Dali dohromady své představy, které definují písničku a které definují Linkin Park.

Living Things je osobní album, zaměřené na lidské emoce a mezilidské vztahy, jak již napovídá název desky. Je to poučené album, které staví na všech jejich předešlých albech, ale zároveň posouvá zvuk kapely na nová území.

Album produkoval opět Rick Rubin (Adele, Red Hot Chili Peppers, Metallica) společně s Mikem Shinodou, tedy stejný model spolupráce jako posledním albu A Thousand Suns (2010).



zdroj: TZ, map

lp_hp
zavřít