Mighty Sounds: Inner Circle, The Locos, Biohazard i Frank Turner

Vydáno 27.06.2012 | autor: redakce

Mighty Sounds chystá svůj osmý ročník. Už za necelé tři týdny v Táboře zazní to nejlepší ze ska, punku, rockabilly, hardcoru, punkrocku, reggae, dancehallu a dalších hudebních žánrů.

Mighty Sounds: Inner Circle, The Locos, Biohazard i Frank Turner Mighty Sounds: Inner Circle, The Locos, Biohazard i Frank Turner


mighty sounds poster 2012Festival Mighty Sounds už má téměř kompletní line-up. Letmý pohled do seznamu účinkujících potvrzuje, že kvalitních zástupců daných žánrů zejména ze zahraniční bude letos opět příjemně velké množství. Nejen s jedinečnými letními hity se představí jamajská klasika a opravdová legenda Inner Circle. Svoji energii vypustí do natěšeného českého publika ska-punkoví The Locos.

Přijedou průkopníci hardcoru, kteří jsou v současnosti ve skvělé formě, Biohazard nebo u nás neuvěřitelně populární energičtí ska hip-hopeři Irie Révoltés. Představí se také sympatická anglická hvězda folk punku Frank Turner. Z české scény opět Mighty Sounds vybírá to nejlepší a nabídne Sto zvířat, Pipes and Pints, Hentai Corporation, Fast Food Orchestra a spoustu dalších kapel.

Letos Čápův Dvůr pojme tři živá pódia, čtyři DJské scény a k tomu i divadelní stan. Hlavními hvězdami DJské scény Radia 1 budou Sanjin & Youthman a OBF. Kromě toho se chystá doprovodný program, ve kterém je v nabídce mimo jiné skate exhibice, fireshow, graffiti workshop, fotbalový a nohejbalový turnaj a spousta dalších překvapení. Prvních 2500 příchozích navíc letos dostane od generálního partnera festivalu, kterým je Božkov, panáka na uvítanou.

Týden po Mighty Sounds, 23. července, se v Praze ve velkém sále Lucerny uskuteční koncert punkových legend, Rancid. Tento koncert tak bude zcela unikátní festivalovou afterparty.



zdroj: TZ, map
zavřít