A Banquet odehrají poslední klubový koncert před festivalovou sezónou

Vydáno 30.06.2012 | autor: redakce

A Banquet si na poslední červnový večer naplánovali koncert v pražském Chapeau. Jedná se o jejich poslední klubovou akci předtím, než začnou objíždět letní festivaly.

A Banquet odehrají poslední klubový koncert před festivalovou sezónou A Banquet odehrají poslední klubový koncert před festivalovou sezónou


banquetiTříčlenná pražská formace A Banquet, která letos v dubnu pokřtila své debutové album Breath, potěší své příznivce a z horkého počasí venku je nažene do chladných prostor Chapeau Rouge, kde odehraje koncert spolu s kapelou Les Fils.

Během show zazní i songy, které A Banquet natočili v Chicagu spolu s bývalým producentem Nirvany Stevem Albinim. Za ním se vypravili na podzim loňského roku a krom hudby si přivezli také videoklip. „Největším zážitkem pro mě určitě bylo jen samotné studio a Steve Albini. Všechny ty skvělý zesilovače, krabičky, pásy a další old school vybavení společně s tea boyem mě úplně dostaly. Stejně tak mě ale zasáhly i slavné mrakodrapy v downtownu, nadzemka a čínský město. Pro kluka z Budějic to je opravdu něco. V Chicagu jsem na vlastní nos „cítil" americký sen. Tedy svobodu a možnost dokázat cokoiliv na světě,“ říká basák Michael.



map
zavřít