Queen se vracejí na pódia, Mercuryho nahradí Adam Lambert

Vydáno 04.07.2012 | autor: redakce

Queen budou opět pohromadě. Stane se tak 7. července na polském festivalu Rock In Wroclaw. Post frontmana Freddieho Mercuryho nahradí Adam Lambert, finalista osmé řady soutěže American Idol.

Queen se vracejí na pódia, Mercuryho nahradí Adam Lambert Queen se vracejí na pódia, Mercuryho nahradí Adam Lambert


freddie-mercury-olta-kurtkaRoger Taylor a Brian May se s Adamem Lambertem potkali právě během soutěže American Idol v roce 2009. Tehdy s ním odehráli nesmrtelný hit We Are The Champions a talentovaný zpěvák se jim zalíbil. Netrvalo dlouho a přišla nabídka společného koncertovaní, na což Lambert kývnul. Brzy tak s Queen vystoupil podruhé a to u příležitosti udílení cen MTV Europe Music Awards. 

Do Polska přijedou Queen zahrát svoje největší hity v podání Briana Maye, Rogera Taylora + doprovodných hudebníků a skladatelů kapely. Ve Vratislavi se rovněž plánuje mimořádná světelná show. Jak Adam Lambert přiznal, na koncerty se těší, zároveň si však uvědomuje, že nikdo nemůže nahradit Freddieho Mercuryho, který zemřel na následky AIDS před více než dvaceti lety. "Nejsem náhrada, to není možné. Přiznávám ale, že pozvánka na společné koncerty s Queen je to nejlepší, co mě mohlo potkat," uvedl třicetiletý americký zpěvák.


zavřít