Randy Blythe z Lamb Of God bude propuštěn, zaplatil kauci

Vydáno 04.07.2012 | autor: redakce

Jak už jsme informovali, 28. června došlo v Praze k zatčení zpěváka Lamb Of God Randyho Blythe. Důvodem bylo podezření na ublížení na zdraví s následkem smrti a kapela kvůli kauze musela zrušit pražské vystoupení. Blythe nyní zaplatil kauci 4 miliony korun.

Randy Blythe z Lamb Of God bude propuštěn, zaplatil kauci Randy Blythe z Lamb Of God bude propuštěn, zaplatil kauci


randyliveK incidentu, při němž údajně Blythe uhodil fanouška, který se během koncertu pokoušel o stagediving, a shodil ho z pódia, došlo v roce 2010 během koncertu Lamb Of God v pražském Abatonu. Mladý muž utrpěl zranění hlavy, na jehož následky později v nemocnici zemřel.

Více informací naleznete v našem článku.

Proč se policie celým případem nezabývala už tehdy a čekala, až (a jestli vůbec) se Blythe do České republiky zase vrátí, je stále otázkou. Lamb Of God každopádně svůj letošní koncert neodehráli, protože Blythe byl odveden do vazby. Celý případ vyvolal bouřlivé reakce jak mezi fanoušky, tak mezi členy jiných kapel, kteří žádají okamžité propuštění agresivního zpěváka z vězení, aniž by se zajímali o fakt, zda je Blythe opravdu nevinný.

V pondělí ale dostal Blythe možnost zaplatit kauci, která by mu umožnila opustit vězení. Částku ve výši 200 tisíc dolarů, což je v přepočtu 4 miliony korun, agresivní frontman skutečně složil, Českou reubliku však stále opustit nemůže a případ se bude i nadále prošetřovat. Management kapely zatím stále nevydal žádné oficiální prohlášení.



map


kopie - randylive
zavřít