TOP 10 klipů u bazénu

Vydáno 08.07.2012 | autor: redakce

Léto je ve znamení rozjuchaných klipů u bazénu, na lehátku a s koktejlem v ruce a nejnovějších ukázek silikonů. Na vychytané i opravdu bizarní kousky se podívejte v dnešním top 10.

TOP 10 klipů u bazénu TOP 10 klipů u bazénu


Simply Red - So Not Over You
V bazénu se zde ráchá nešťastná krasavice, která se nemůže vzpamatovat z rozchodu. Je fakt, že je pořád lepší být nešťastná v luxusním bazénu s výhledem na město, než smrkat doma do záclony.



Simply Red - Sunrise

Simply Red si vystřihli ještě jeden bazénový klip, který nemá hlubší poselství než pohodička, sluníčko, party. Zvláštní je, že ani v jednom z klipů se zpěvák Mick Hucknall nekoupe, ale jenom chodí okolo a pozoruje lidi v plavkách... 



EGO ft. Robert Burian - Žijeme len raz
Nejnovější letní hit od slovenského rappera Ega, který už se nemůže dočkat, jak celé léto bude jezdit na klouzačce a vyplazovat na fanynky rozpustile jazyk za doprovodu něčeho mezi Veronou a Crazy Frogem, aby pak na stagi předvedl hustokrutopřísný drsňácký rap s nejtvrdšími beaty.



Ben Cristovao - Na zdravi ft. The Glowsticks
Výchovný klip roku, aneb Ben si s vyžehlenými a nastajlovanými kamarády, kterým už, doufejme, bylo alespoň 15, užívá party ve vile, všichni si tam cucnou vodky a pak naskáčou do bazénu. Kdyby to byla úvodní scéna amerického teenage filmu, určitě se v bazénu někdo utopí, všichni zděšeně utečou a pak postupně začnou dostávat zprávy „I know what you did last summer"



Kylie Minogue – Slow
Nejvíc sexy písnička, co kdy vyšla z úst Kylie. Asi tak miliarda lidí se valí u bazénu a tančí vleže s Kylie uprostřed. Zhruba takhle to vypadá v neděli v pražském Podolí. 



Beyoncé - Party
Beyoncé válící se na lehátku v bazénu tuto scénu natáčela, když už byla těhotná. Předpokládáme tedy, že v kelímku měla maximálně Rychlé špunty. Do letního party hitu si pozvala Kelly Rowland z Destiny's Child i svou sestru Solange. 



Wham! - Club Tropicana
Není důvěryhodnější příchod na party, než když vás přivítá barman s knírkem jako z německého porna. Přesně takhle si představujeme typický den George Michaela, akorát, že tam není tolik holek.



Aqua - Barbie Girl
Pamatujete si ještě na upištěný hit skupiny Aqua? Halucinogenní růžovo fialovo modro růžovo růžový klip, Barbie s Kenem u bazénu, no, co k tomu vlastně dodat... 



Sabrina - Boys
Podstata videa spočívá v tom, že zpěvačce postupně padají plavky, až jí spadnou, a ona si je laškovně zase spraví. A tak pořád dokola...



Lady Gaga - Poker face
Kdo by to byl řekl, že Poker Face bude jedním z těch střízlivějších počinů, co Lady Gaga vydá. Navíc se tu ještě nesnaží vypadat co nejvíc odpudivě, a celý klip se nese v duchu ultra posh party, kde Lady G trsá v modrém úboru u bazénu s uměle vytvořenou párou.



text: Tereza Vavroušková


ladyg  kopie
zavřít