Po letním hitu Ego vydává temnější akustický singl Skús ma chápať

Vydáno 10.07.2012 | autor: redakce

Rapper Ego zavěsil na internet nový track Skús ma chápať. Přitom teprve před dvěma týdny Slovák vypustil do světa svůj první sólový klip Žijeme len raz a za tu krátkou dobu ho vidělo přes čtyři a půl milionu lidí, což se žádnému jinému interpretovi v regionu Česko-Slovenska dosud nepodařilo. Na chytlavý song dokonce reagují posluchači v sousedních státech Slovenska.

Po letním hitu Ego vydává temnější akustický singl Skús ma chápať Po letním hitu Ego vydává temnější akustický singl Skús ma chápať

ego3S velkým úspěchem letního hitu přišla ruku v ruce i velká kritika. Rodákovi z Piešťan bylo vytýkáno, že to je prvoplánově vytvořená skladba bez žádných uměleckých kvalit. Ego v současné době připravuje své první sólové album, která bude údajně úplně jiné než, jak zní singl Žijeme len raz. Tuto nahrávku Ego vytvořil s Robertem Burianem pro nový slovenský film Tak fajn. Navíc písní chtěl na svou osobu upozornit právě před vydáním své desky.

Současná skladba Skús ma chápať je už zcela jiná. Hudební podklad je akustický a Ego se v ní mnohem více odkazuje k tvorbě kapely Kontrafakt, se kterou spolu s Rytmusem a DJ Anysem před lety začinal. Ego dal svým fanouškům i možnost legálního bezplatného stažení skladby z internetu.



dm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít