Mighty Sounds se blíží, uskuteční se již tento víkend

Vydáno 11.07.2012 | autor: redakce

Festival Mighty Sounds, který každoročně přiváží výběr toho nejlepšího ze ska, reggae, rockabilly, punku, rock´n´rollu, punk rocku a hardcoru, dolaďuje poslední detaily. V Táboře na letišti Čápův dvůr se totiž uskuteční už tento víkend 13. - 15. července.

Mighty Sounds se blíží, uskuteční se již tento víkend Mighty Sounds se blíží, uskuteční se již tento víkend


mighty sounds poster 2012Osmý ročník Mighty Sounds přiváží do České republiky legendy reggae Inner Circle z Jamajky, hard corové Biohazard nebo španělské The Locos, specialisty na ska-punk. Kromě nich představí celou řadu vyváženě kvalitních jmen ze všech výše zmíněných žánrů. Poslední změnou, nad kterou mnozí zajásali, je vystoupení britských nadžánrových a energických Subsource, kteří nahradili vypadnuvší Skaferlatine.

Na svoje vystoupení na nejlepším žánrovém festivalu svého druhu ve střední Evropě se už chystá celá řada DJs, zahraničních i českých kapel, nebo divadelní spolky a performeři, pro které je vyhrazen divadelní stan. Pro návštěvníky je kromě obrovské hudební nálože i letos připraven hodně oceňovaný doprovodný program, který nabízí mimo jiné exhibici na u-rampě, graffiti workshop, turnaj ve fotbale a nohejbale, dětský koutek nebo fireshow. Prvních 2500 příchozích navíc letos dostane na uvítanou panáka od partnera festivalu, kterým je Božkov.

Letošní ročník festivalu Mighty Sounds odstartuje už v pátek 13. července ve 14:00. Pro nedočkavé je připraven program i ve čtvrtek večer, a to ve stanovém městečku, do kterého můžou fanoušci přijíždět už od čtvrtka od 15:00. Vstupenka na všechny tři dny stojí na místě 990,- Kč, je možné koupit i vstup jen na sobotu a neděli anebo pouze na neděli.

České dráhy opět vyšly festivalu vstříc a po dobu konání festivalu budou všechny rychlíky ve směru na Prahu i na České Budějovice zastavovat výjimečně také v zastávce Tábor - Čápův Dvůr, která se nachází v bezprostřední blízkosti areálu. Táborská policie pak opět na silnici poblíž areálu zajistí mimořádný přechod pro chodce.

Týden po skončení festivalu, v pondělí 23. července, se v Praze ve velké Lucerně představí punková legenda, kapela Rancid. Tento koncert bude dokonalou tečkou za letošním ročníkem. 



zdroj: PR, map 
zavřít