READY KIRKEN SKONČILI

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Vydavatelství Universal Music a management skupiny Ready Kirken, agentura Live Production, oznámili, že dne 9.7.2006 se po téměř jedenácti letech rozpadla skupina Ready Kirken.

READY KIRKEN SKONČILI READY KIRKEN SKONČILI

Tři členové skupiny sdělili, že nadále nechtějí spolupracovat s frontmanem, zpěvákem, hudebním skladatelem a textařem skupiny, Michalem Hrůzou.

Vyjádření Michala Hrůzy :
„ Je to strašná škoda. Myslel jsem si, že je mezi námi všechno v pořádku, dokonce nejlépe za poslední dobu. Jejich rozhodnutí mne naprosto šokovalo. Klukům jsem už asi odpustil. Pochopil jsem, že jim unikla hloubka a vlastně podstata toho, co děláme. Upřednostnili osobní zájmy a momentální naštvanost nad poselstvím naší společné desetileté spolupráce. A co bude dál? Ještě nevím, to nejdůležitější mám – písničky a chuť dál dělat muziku“.

Universal Music, Live Production a Michal Hrůza považují činnost skupiny za definitivně skončenou.
Vydavatel všech čtyř alb Ready Kirken pokračuje ve spolupráci s Michalem Hrůzou v jeho další umělecké činnosti. Také agentura Live Production bude nadále zastupovat pouze zpěváka Michala Hrůzu.


Doplňující informace Live Production:

Koncertní vystoupení skupiny Ready Kirken, jež se měla uskutečnit ve spolupráci s agenturou Live Production v termínech do konce srpna, se ruší.

zavřít