Pekelní poslové Kay a Tvzex zvou na další ďábelskou Bounce!Bounce! party

Vydáno 12.07.2012 | autor: redakce

Kay a Tuzex ze Sunshine prázdniny ignorují. I v sobotu 14. července vás naženou do pražského klubu Chapeau, kde si kromě jejich setu budete moc vychutnat koncert Kapitána Dema a další hudební lahůdky.

Pekelní poslové Kay a Tvzex zvou na další ďábelskou Bounce!Bounce! party Pekelní poslové Kay a Tvzex zvou na další ďábelskou Bounce!Bounce! party


dsc_8483Jediný pražský koncert léta těsně před vydáním dlouho očekávaného debutu alba Demolice. Kapitán Demo, nejtlustší záporná celebrita v Čechách, autor hitů Mám přítele, Nový prsa nebo Zoufalý manželky, koncertuje s DJem, který si říká Vodník Ámen a MC Mataiotechnia, kterého znáte z projektu, o němž je čím dál víc slyšet - Kyklos Galaktikos.

Kapitán se se svými polovyprávěnými rapy, prapodivnými samply a tlustými beaty z vlastní kuchyně naváží do hudebního průmyslu, showbyznysu, celebrit, do bulvárních časopisů a nic mu není svaté. Nastavuje zrcadlo povrchní společnosti. Pokud jste se ještě s tímhle chlapíkem a jeho kumpány neměli čest potkat, tak teď je ta správná příležitost!

Po koncertě následuje v Undergroundu special DJ set v podání Gregoryho aka DJe Ivana Mptrojana a po něm nastoupí dvě blondýnky říkající si Beastie Bass. A v prostředním patře samozřejmě ďábelská party pod taktovkou pekelných poslů Kaye a Tvzexe!



zdroj: TZ, map
zavřít