KDO OKOŘENÍ OKOŘ?

Vydáno 07.07.2009 | autor: redakce

7. ročník festivalu OKOŘ, který má podtitul rock & folk open, se uskuteční v sobotu 19. srpna pod stejnojmenným hradem v okrese Praha-západ. Koho tam uvidíme?

KDO OKOŘENÍ OKOŘ? KDO OKOŘENÍ OKOŘ?

Fanoušci se mohou těšit na písničkáře Karla Plíhala, zpěvačku roku 2005 Lenku Dusilovou, skupiny Divokej Bill, Clou, No Name, Wohnout, UDG, Hradišťan, Děda Mládek Illegal Band a v rámci svého turné po hradech a zámcích navštíví Okoř i Chinaski, kteří letos získali mnoho ocenění za své album Music Bar a mj. i cenu Anděl v kategorii Skupina roku.



Původně avizovaní Ready Kirken vzhledem k rozkolu v kapele na festivalu nevystoupí. Nahradí jí skupina Prohrála v kartách v čele s Filipem Horáčkem. Festivalem bude jako již každoročně provázet Šárka Kubelková. Po skončení hudebního programu letos pořadatelé připravili promítání filmu Jak se loví krokodýli (Kinematograf Bří. Čadíků).



Areál bude 19.8. otevřen od 13 hodin, samotný program začne ve 14 hodin. Pro návštěvníky bude zajištěn profesionální servis včetně bohaté nabídky gastronomie, kvalitní hygienické zázemí, stanové městečko a dětský koutek. V areálu platí zákaz vstupu se psy. V úseku Dejvická – Okoř bude jako každoročne posílena autobusová doprava.

Vstupenky v prodeji v síti Ticketpro. Děti do 12 let a vozíčkaři mají vstup zdarma. Část výtěžku bude podle tradice věnována na renovaci a obnovu hradu.
zavřít