ROCK FOR CHURCH(ILL) POOSMÉ

Vydáno 07.07.2009 | autor: redakce

8.ročník největšího letního hudebního festivalu v Severních Čechách je letos věnován podpoře rekonstrukce a údržby historického románského kostela ve Vroutku. Máme pro vás kompletní line-up a další zajímavosti.

ROCK FOR CHURCH(ILL) POOSMÉ ROCK FOR CHURCH(ILL) POOSMÉ

ROCK FOR CHURCH(ILL) OPEN AIR
25-26. 8. 2006
VROUTEK U PODBOŘAN / AREÁL MYSLIVNA

Festivalové motto: "Pomáhat je pohoda"

Letní hudební festival ROCK FOR CHURCH(ILL) si za sedmiletou dobu své existence vybudoval silnou pozici na letní festivalové scéně a je považován za největší letní hudební festival v Severních Čechách. Snahou festivalu je díky bohaté kulturní nabídce přilákat co největší množství návštěvníků, kteří svým vstupem na festival podpoří rekonstrukci a údržbu jednoho z nejstarších kostelu ve střední Evropě, románského jednolodního tribunového kostela sv. Jakuba Většího z 20.let 13. stol., který je jednou z největších kulturních dominant celého regionu. Z tohoto důvodu je festival lehce přejmenován na ROCK FOR CHURCH(ILL) = Rock pro nemocný kostel. Sbírka bude realizována v místě konání festivalu formou dobrovolných příspěvků návštěvníků festivalu.

Minulý rok se jako hlavní hvězdy představily např. KILLING JOKE (UK), HYPNOTIX, KAVA KAVA (UK) , WOHNOUT, B.S.P., SKYLINE, GAIA MESIAH, 100C, jiří schmitzer atd..., které shlédlo více jak 3.500 nadšených diváků. Letos se festival uskuteční v krásném zeleném areálu Myslivny a nabídne širokou nabídku kvalitních hudebních skupin nejen z České republiky. Snahou produkčního teamu festivalu je zajistit návštěvníkům festivalu pokud možno atraktivní a exklusivní programovou náplň, čehož důkazem je fakt, že většinu zahraničních hvězd lze v ČR vidět exkluzivně pouze na ROCK FOR CHURCH(ILL)!!

Jako zahraniční bonbónek našeho programu lze uvést nový projekt HEVEIN (Finsko) zakládajícího člena slavné finské smyčcové kapely APOCALYPTICA Maxe Lilji nebo kultovní černošské hip-hopové formace PHI-LIFE CYPHER (Anglie), která již několikrát vystupovala jako hlavní hvězda Hip Hop Kempu a v našich krajích je velice žádaná. Z dalších zahraničních hostů festivalu můžeme uvést exotickou electro breakbeat formaci BUSHCRAFT (Anglie/Trinidad/Japonsko/Indie) nebo německou funky/ska/latino/rock kapelu SORGENTE (Německo) a v neposlední řadě extravagantního "sexorcistu", obrovského černocha jménem LORD BISHOP (USA), který vás zavalí hutným garage rockem s příchutí funky.




























Program festivalu:

PÁTEK 25.8.2006

MŇÁGA A ŽĎORP www.mnaga.cz
STO ZVÍŘAT www.stozvirat.cz
SKYLINE www.skylineweb.cz
POLEMIC www.polemic.sk
BSP www.levmusic.cz
WOHNOUT www.wohnout.cz
BUSHCRAFT www.bushcraft.biz
ŠVIHADLO www.svihadlo.cz
VOPRUZ GANGU JABLEČNÝCH KNEDLÍKŮ

SOBOTA 26.8.2006

HEVEIN www.hevein.com
PHI-LIFE CYPHER www.zebratraffic.co.uk
SORGENTE www.sorgente-music.de
LORD BISHOP www.lordbishop.org
BOW WAVE www.bowwave.cz
-123 MIN. www.minus123min.com
GULO ČAR www.gulocar.com
OHM SQUARE www.ohmsquare.cz
UNITED FLAVOUR www.unitedflavour.com
NAVIGATORS www.navigators.cz
MONIKA AGREBI & AGREBI´S www.my2baby.cz
BLANKA ŠRŮMOVÁ & UNDERGROUND www.blankasrumova.cz
CALATHEA www.calathea.cz
STATUS PRAESENTS www.statuspraesents.cz
ROE DEER www.roe-deer.cz

Pro návštěvníky festivalu bude zajištěn kvalitní profesionální servis včetně bohaté nabídky gastronomie a alko/nealko nápojů, kvalitní hygienické zázemí a profesionální bezpečnostní služba, která zajistí bezpečný a klidný průběh festivalu. Zároveň bude k dispozici rozsáhle stanové městečko, kde si návštěvníci mohou vytvořit domácí základnu pro svůj pobyt na letním hudebním festivalu ROCK FOR CHURCH(ILL).

Na viděnou ve Vroutku!

www.rfch.cz


 
zavřít