Festival Hrady.cz se po Točníku přesouvá na vodní hrad Švihov

Vydáno 17.07.2012 | autor: redakce

Putovní festival Hrady CZ se po své úvodní zastávce na středočeském Točníku představí v pátek 20. a v sobotu 21. července na vodním hradě Švihov nedaleko Klatov. Točník uplynulý víkend přivítal historicky největší počet návštěvníků – sedm tisíc.

Festival Hrady.cz se po Točníku přesouvá na vodní hrad Švihov Festival Hrady.cz se po Točníku přesouvá na vodní hrad Švihov


Koller_TZPáteční program v areálu hradu Švihov zahájí v 19 hodin koncert UDG. Součástí pátečního večera je tradičně karneval v maskách, který vrcholí vyhlášením nejhezčí masky. První den festivalu se mohou návštěvníci také těšit na vystoupení skupin Nebe a Chinaski.

Sobotní program bude probíhat na dvou pódiích, areál je otevřen od 11 hodin. Už v pravé poledne se představí Xindl X, po němž vystoupí David Koller. 

V sobotním line-upu dále nebudou chybět jména jako Monkey Business, MIG 21, No Name, Horkýže Slíže, Mandrage, Sto zvířat, Visací zámek, Tomáš Klus, Polemic a Mother's Angels. 

Své fanoušky na Švihově potěší i Nightwork, kteří se zde v rámci letošního festivalového turné představí poprvé. Další hradní zastávkou pak bude 27. a 28. července Kunětická hora u Pardubic.

Interpreti na hradě Švihov:

UDG, Nebe, Chinaski, Mother's Angels, David Koller, Horkýže Slíže, No Name, Monkey Business, Nightwork, MIG 21, Xindl X, Visací zámek, Polemic, Mandrage, Sto zvířat, Tomáš Klus

zdroj: TZ, map

zavřít