Sázavafest proškrtává program, Kaiser Chiefs ani Skindred nepřijedou

Vydáno 20.07.2012 | autor: redakce

Letošní festivalové sezóně se lepí smůla na paty. Po odpískaném Prague City Festivalu, Rock for People sužovaném nepřízní počasí či zrušeném koncertě Björk na Colours Of Ostrava přichází se špatnými zprávami i Sázavafest - headlineři Kaiser Chiefs a Skindred nevystoupí!

Sázavafest proškrtává program, Kaiser Chiefs ani Skindred nepřijedou Sázavafest proškrtává program, Kaiser Chiefs ani Skindred nepřijedou


kaiserchiefsbandshoot_topPo ročních přípravách 12. ročníku Sázavafestu, který proběhne 2. – 5. srpna v Benešově u Prahy, jsou pořadatelé nuceni upravit festivalový program. Hlavním a jediným důvodem je nepříznivá situace v oblasti sponzoringu a s tím související nedostatek finančních prostředků.

„Abychom s jistotou uspořádali letošní ročník Sázavafestu a nezadlužili další ročníky festivalu, rozhodli jsme se na poslední chvíli zrušit vystoupení rockové kapely Kaiser Chiefs. Současně jsme ze zahraniční agentury obdrželi informaci, že do Benešova nedorazí ani kapela Skindred. Je to poprvé ve dvanáctileté historii, kdy jsme nuceni s ohledem na dodržení veškerých finančních závazků spojených s festivalem program částečně změnit. Rozhodnutí o doplnění festivalu o adekvátní náhradu skupiny Skindred bude známé do 31. července." prohlásil Pavel Kloupar, ředitel a dramaturg festivalu.

„Všem příznivcům obou kapel se omlouváme a jako kompenzaci nabízíme výměnu letošní vstupenky na našem infostánku uvnitř areálu Zelený ostrov za dvěstěkorunovou slevu na vstupenku Sázavafestu v roce 2013," dodává Kloupar.

zdroj: TZ, map
zavřít