Lady Gaga propůjčila svoje nahé tělo reklamě

Vydáno 23.07.2012 | autor: redakce

Že je zpěvačce Lady Gaga pojem stud cizí, to se ví už dávno. Nyní spolu se studem odhodila veškeré oblečení, aby nahá zapózovala v reklamě na svůj nový parfém.

Lady Gaga propůjčila svoje nahé tělo reklamě Lady Gaga propůjčila svoje nahé tělo reklamě


ladygagafameExistuje jen málo z Lady Gaga, co by svět ještě neviděl. Díky jejím extravagantním kostýmům již několikrát odhalila téměř vše, co mohla.

Nyní se ale svlékla kompletně a pouze v latexové škrabošce zapózovala fotografovi Stevenu Kleinovi. Výsledné fotky jsou určené pro reklamní kampaň k jejímu novému parfému Fame.

Lady Gaga se na fotografii objeví v celé své kráse, pouze choulostivé partie jí zakrývají nazí svalnatí muži v trpasličím provedení. "Nebudu lhát, jsem trochu nervózní," přiznala Lady Gaga na Twitteru. "Je to už taková doba, co jsme spolu pracovali naposledy. Ale jsem na sebe a na Stevena hrdá, ani jsem nespala," řekla před focením.

A jaký že bude nový parfém? Přesně ve stylu Lady Gaga: "Parfém obsahuje krev a sperma, ale není to v něm cítit. Jde spíš o ten prvotní pocit sexu a spermatu," uvedla zpěvačka. "Krev byla navíc vytvořena z té mé, takže každý bude mít pocit, že má na svém těle kousek mě!" dodala na závěr Lady Gaga.




map



gagatop
zavřít