Lana del Rey chrlí jeden klip za druhým, není to nuda?

Vydáno 24.07.2012 | autor: redakce

Bulvární bouře, kdy se řešilo, co všechno má Lana del Rey ze silikonu, či jestli chodí s Marilynem Mansonem, pomalu utichla. Nyní je o zpěvačce řeč pouze v souvislosti s videoklipy, které chrlí co tři týdny. Ale ruku na srdce - není to už docela nuda?

Lana del Rey chrlí jeden klip za druhým, není to nuda? Lana del Rey chrlí jeden klip za druhým, není to nuda?


lana-del-rey-by-terry-richardson-01Tři týdny zpět vypustila Lana del Rey do světa klip k duetu National Anthem, který nazpívala s rapperem říkajícím si A$AP Rocky.

Lana už bohužel ničím nepřekvapí: opět se vracíme do 60. let, kde tentokrát zpěvačka s rapperem ztvárnili manžele Kennedyovi.

Neuběhly ale ani tři týdny a Lana je tu s dalším, již pátým klipem, tentokrát k písni Summertime Saddness. Čekáte změnu? Marně. Opět unylý smutný song, opět záběry Lany a jejích psích očí na pozadí příběhu, který končí sebevraždou zpěvačky i herečky Jaime King, shodou okolností manželky režiséra.

Klip je natočený jako stopáž v sépiovém odstínu. Lana del Rey opět svůdně špulí rty a upírá nešťastný pohled do kamery, tím už ale nikoho nepřekvapí. Stejně jako songem, který zní téměř totožně jako předchozí singly. 






map


Kopie - lana-del-rey-by-terry-richardson-01
zavřít