Blackmore's Night vydávají živák a zavítají do Slavkova u Brna

Vydáno 24.07.2012 | autor: redakce

Blackmore's Night právě vydali koncertní záznam A Knight In York. Zároveň se chystají do Slavkova u Brna, kde vystoupí v neděli 29. července.

Blackmore's Night vydávají živák a zavítají do Slavkova u Brna Blackmore's Night vydávají živák a zavítají do Slavkova u Brna

blackmore
Kytarista Ritchie Blackmore a zpěvačka Candice Night se poznali už na přelomu 80. a 90. let. Ona působila v rockovém rádiu, on hrál s Deep Purple a Rainbow. Od roku 1997, kdy vydali debutové album Shadow Of The Moon, spolu fungují pod hlavičkou Blackmore's Night. Spojila je záliba ve folkrockovou a renesanční hudbu.

Jako Blackmore's Night vydali už osm alb, poslední Autumn Sky v roce 2010. Živák A Knight In York vznikl loni v září. Vychází na CD, LP, DVD i Blu-Ray disku. K dispozici je též v digitálním formátu...

Živě se u nás Blackmore's Night představí 29. července ve Slavkově u Brna. Pořadatelé koncertu se domluvili s managementem kapely a umožní vstup na akci i majitelům originálních lístků na zrušené vystoupení, které se mělo uskutečnit loni v srpnu na Švihově.



zdroj: TZ, map 


zavřít