Keltská noc nabízí nejlepší výhled, vystoupí Tři sestry, Vypsaná fixa, Wohnout nebo Pipes and Pints

Vydáno 25.07.2012 | autor: redakce

V Harrachově se 10. - 11. srpna uskuteční 17. ročník festivalu Keltská noc, který má hned dvě nej - nejlepší výhled a nejvyšší nadmořskou výšku ze všech festivalů.

Keltská noc nabízí nejlepší výhled, vystoupí Tři sestry, Vypsaná fixa, Wohnout nebo Pipes and Pints Keltská noc nabízí nejlepší výhled, vystoupí Tři sestry, Vypsaná fixa, Wohnout nebo Pipes and Pints

keltska 12 a2V pátek 10.srpna ve 12:00 festival zahájí Krkonošská Dechovka a dále se na podium vystřídají: Kohout plaší smrt, Lety mimo, Znouzecnost, N.V.Ú., Pipes and Pints, Vypsaná fixa, Horkýže slíže, Wohnout, Krucipüsk, Carlos And His Coyotes a další.

V sobotu 11.srpna se již od 10:30 začnou na podiu postupně objevovat: VHS, Schodiště. Doctor P.P., Gangnails, E!E, Rybičky 48, Harlej, De Bill sobotní večer roztancuje a rozezpívá tradičně parta Tři sestry.

Po Třech sestrách vystoupí pod harrachovskými můstky Dáma s velkým D – paní Eva Pilarová. Na na úplný závěr Keltské noci se představí americká multižánrová skupina Viza, americko-řecko-arménská kapela z Los Angeles.

Vyhrajte vstupenky na Keltskou noc!

map

zavřít