Inspiroval nás Skrillex, tvrdí Muse

Vydáno 26.07.2012 | autor: redakce

Muse pilně připravují nové album, které vyjde pod názvem The 2nd Law. Venku už je singl Survival a kapela nedávno prozradila, že inspiraci našla u dubstepového mága Skrillexe.

Inspiroval nás Skrillex, tvrdí Muse Inspiroval nás Skrillex, tvrdí Muse


muse_clBubeník Dom Howard v rozhovoru pro NME.com prozradil, jak k tomu došlo. "Šli jsme se podívat na Skrillexovu show v Camdenu v Londýně. Kurva, bylo to fakt drsný, líbilo se mi to! Bylo to jak metalový koncert. Lidi dělali circles of death, moshing... Takové reakce jsem na elektornickou hudbu ještě neviděl. Inspirovali jsme se a přišli jsme s The 2nd Law: Unsustainable," vypráví Howard.

"Moshpity se přemístily od kytar směrem k notebookům a my se v té písni snažíme zjistit, zda se notebooku můžeme vyrovnat," vysvětluje frontman Matt Bellamy. "Vytvořili jsme něco dubstepového, ale chtěli jsme zjistit, jestli bychom to mohli dělat se skutečnými nástroji. Chtěli jsme se ptát 'Mohou rockové kapely soupeřit s tím, co tihle kluci dělají?'" říká Bellamy.

Datum vydání alba The 2nd Law je naplánováno na 17. září a obsahuje třináct skladem včetně singlu Survival, který se stal oficiální písní letošních olympijských her v Londýně. Muse přivezou novinku představit také do České republiky, a to konkrétně 22. listopadu do pražské O2 Areny.



Tracklist:
Supremacy
Madness
Panic Station
Prelude
Survival
Follow Me
Animals
Explorers
Big Freeze
Save Me
Liquid State
The 2nd Law: Unsustainable
The 2nd Law: Isolated System 

map


muse_top

 

zavřít