Madball, Dead Kennedys, Misfits nebo Death By Stereo míří na festival Pod Parou

Vydáno 01.08.2012 | autor: redakce

Jubilejní desátý ročník festivalu Pod Parou se rozběhne už 2. srpna v Moravské Třebové. Pořadatelé si ke kulatým narozeninám pozvali zvučné gratulanty, nebudou chybět Madball, Dead Kennedys, The Exploited nebo Misfits.

Madball, Dead Kennedys, Misfits nebo Death By Stereo míří na festival Pod Parou Madball, Dead Kennedys, Misfits nebo Death By Stereo míří na festival Pod Parou


madballA jelikož půjde o velkou narozeninovou oslavu, bude festival rozšiřovat program a nabídne letos poprvé koncerty na třech stagích. Fanoušci se můžou těšit na nabídku toho nejlepšího, co za posledních deset let na Pod Parou vystoupilo, plus hned několik kapel, které do Moravské Třebové zavítají poprvé. Celkem se na třech pódiích představí přes 90 kapel.

Krom kmotrů newyorského hardocre Madball a punkových legend Dead Kennedys vystoupí i horror punks Misfits. Z Kalifornie na Pod Parou zavítají také hc/ punkoví Death By Stereo. Návštěvníci se za oceán budou moct na chvíli přenést i se Skatalites, kteří přiletí z Jamajky.


Britské ostrovy k nám vyšlou jejich punkové ikony Adolescents a 999, z Německa dorazí ska v podání Yellow Umbrella a nabitou sestavu doplní například Francouzi Skarface nebo holandský hardcore Born From Pain.

Nebudou chybět ani české kapely, představí se Krucipüsk v čele s Tomášem Hajíčkem, Plexis, Prague Conspiracy, Discoballs, Visací zámek nebo Climax. Ze Slovenska do Moravské Třebové zavítají Polemic, Konflikt nebo Zóna A.


map

zavřít