Projekt Gambrinus Excelent Connection spojil Sunshine a PSH v novém klipu

Vydáno 01.08.2012 | autor: redakce

Muzikantský projekt Gambrinus Excelent Connection míří na českou hudební scénu. V rámci pilotního dílu propojila kapela Sunshine s DJ Mikem Trafikem a raperem Vladimirem 518 svět indie rocku a rapu a představují nový videoklip. Nyní nevšední pojetí písničky Du Dolů mohou poslouchat všichni fanoušci hudby a netradičních hudebních zážitků.

Projekt Gambrinus Excelent Connection spojil Sunshine a PSH v novém klipu Projekt Gambrinus Excelent Connection spojil Sunshine a PSH v novém klipu

dsc_5247_20120618_1122856327 1Videoklip s písničkou Du Dolů byl natočen na začátku léta, kdy se skupina Sunshine na pódiu díky projektu Gambrinus Excelent Connection sešla s DJ Mikem Trafikem a Vladimirem 518 z legendární skupiny Peneři strýčka Homeboye. „S ohledem na koncept, místo nápad na spojení s kapelou Sunshine jsme vybrali zašeho playslitu právě track Du dolu. Skvěle zapadl do do muziky kterou Sunshine navrhli," prozradil za muzikanty DJ Mike Trafik. A dodal: „Reakce fanoušků byla už v klubu skvělá. O to víc se těšíme na video z koncertu. Záběry z živáku jsou autentický, maj svý kouzlo a hlavně atmosféru!"

Lídři hudební scény společným koncertem zahájili nový projekt Gambrinus Excelent Connection, v rámci kterého se propojují zdánlivě rozdílné žánry, světy, témata a interpreti. „Projekt je určen všem příznivcům originální zábavy a jedinečných zážitků. Při každé akci jim chceme dopřát něco netradičního, něco víc, než na co byli dosud zvyklí. V některých případech i hodně překvapivého," prozrazuje Pavel Podruh, organizátor projektu Gambrinus Excelent Connection.

Po koncertu v Hard Rock Café Praha došlo na další netradiční spojení. V rámci Mistrovství ČR v DJingu vystoupil známý DJ Friky s beatboxerem a elektrohouslistou. V pražském klubu Lávka se na pódiu hudebním příznivcům představily ikony české hudební scény Peneři strýčka Homeboye ve spojení s rapovou hvězdou Ektorem. Je navíc doplnil perkusista Adam Koller a klavírista a skladatel Ondřej Brzobohatý. „V rámci nadcházejících akcí jsme se již nechali i inspirovat přáními a nápady veřejnosti, které se diskutují na našich facebookovských stránkách Gambrinus Excelent, či nám je přímo posílají," prozrazuje Podruh. A uzavírá: „Nejen hudební veřejnost se má na co těšit."



zdroj: TZ, map

zavřít