Muse posunují vydání alba, vyjde v říjnu

Vydáno 02.08.2012 | autor: redakce

Britští Muse odložili vydání chystaného alba The 2nd Law na říjen. Důvody zatím neuvedli.

Muse posunují vydání alba, vyjde v říjnu Muse posunují vydání alba, vyjde v říjnu


museolympPůvodní plán byl vydat novou desku 17. září. Toto datum je však už minulostí, novým termínem se stal 1. říjen. V tento den vyjde novinka ve Velké Británii a hned 2. října také v USA. 

Kapela zatím neuvedla žádný oficiální důvod, proč se rozhodla vydání alba posunout. Spekuluje se ale nad tím, že se Muse nechtěli střetnout s vydáním novinky The Killers Battle Born, která má rovněž vyjít 17. září.

Britské trio navíc také potvrdilo, že prvním oficiálním singlem z chystané novinky bude píseň Madness. Té se fanoušci dočkají již 20. srpna. Malou ochutnávku ale dostali už v podobě songu Survival, který se stal oficiální písní letošních olympijských her v Londýně.

"Snažili jsme se dělat spoustu nových věcí. Zjednodušeně řečeno jsme se pokusili vytvořit něco, co udělali Rage Against The Machine s hiphopem v roce 1990, a přimíchali jsme trochu elektroniky a dubstepu, který hrajeme na skutečné nástroje. Deska bude velmi, velmi různorodá," říká frontman Matt Bellamy k novince, na které se také údajně nechali inspirovat dubstepovým králem Skrillexem.

Muse navíc po dvou letech od vystoupení na festivalu Rock For People letos opět zavítají do České republiky. 22. listopadu vystoupí v O2 Areně a fanoušcisi budou moct vychutnat jak osvědčené hity, tak novinky z čerstvé desky.



map 


muse-survival-londres-2012-default
zavřít