Zemřel Tony Sly, zpěvák No Use For A Name

Vydáno 04.08.2012 | autor: redakce

Tragická událost postihla americké No Use For A Name. Ve věku 41 let zemřel jejich zpěvák Tony Sly.

Zemřel Tony Sly, zpěvák No Use For A Name Zemřel Tony Sly, zpěvák No Use For A Name


nuouseZpěvák byl nalezen mrtvý 1. srpna poté, co předchozí noc odehrál sólo koncert. Příčina smrti zatím není známa.

Label Fat Wreck Chords, pod nějž kapela spadá, vydal k jeho smrti prohlášení: "S velkou lítostí oznamujeme, že jsme se museli rozloučit s Tonym Slyem z No Use For A Name. Byl to neuvěřitelný talent, přítel a otec... Jeden z opravdových velikánů."

Sly se k No Use For A Name připojil v roce 1989, když mu bylo pouhých osmnáct let, a natočil s kapelou devět studiových alb. Jejich poslední deska Feel Good Record Of The Year vyšla v roce 2008. V posledních letech se Sly věnoval také sólové kariéře a pod svým jménem vydal dvě alba, 12 Song Program v roce 2010 a Sad Bear v roce 2011.

K jeho smrti se vyjádřila i řada kolegů z branže. "Jeden z mých nejlepších přátel a oblíbený autor písní odešel příliš předčasně. Ton, budeš mi velmi chybět," napsal frontman NOFX Michael Burkett.

"Jsme opravdu smutní z odchodu našeho kamaráda Tonyho Slye. Byl to úžasný skladatel a úžasný člověk. Odpočívej v pokoji, Tony," uvedli Rise Against.

"Je smutné slyšet, že nás Tony opustil. Byl to jeden z nejmilejších chlapů vůbec. Naše myšlenky jsou s jeho rodinou a přáteli. Bude nám chybět," vyjádřili se The Offspring.

"Nemůžu uvěřit, že nás Tony Sly opustil. Další, kdo odešel příliš brzy, je to smutné. Odpočívej v pokoji, Tony. Budeš mi chybět," projevil smutek Pierre Bouvier ze Simple Plan.



map 

zavřít