Krucipüsk, Aleš Brichta a Vilém Čok zvou na The Legends Rock Fest

Vydáno 04.08.2012 | autor: redakce

Pokud máte v oblibě nejen současnou rockovou hudbu, ale i tu střední generace, rozhodně si zde nenechte ujít v závěru prázdnin The Legends Rock fest v Hořicích v Podkrkonoší.

Krucipüsk, Aleš Brichta a Vilém Čok zvou na The Legends Rock Fest Krucipüsk, Aleš Brichta a Vilém Čok zvou na The Legends Rock Fest

hajicekFestival s názvem The Legends Rock Fest aneb Legendy ožívají se bude konat v pátek 31. srpna a v sobotu 1. září v autocampu u Masarykovy věže samostatnosti v Hořicích v Podkrkonoší, uprostřed legendárního motocyklového okruhu 300 Zatáček Gustava Havla.

Vyhrajte vstupenky na The Legends Rock Fest.

Jedná se o příležitost, při které se setká a ožije rock-beatová hudba dvou generací. Legendární pecky 80. a 90. let v podání Aleše Brichty & AB Bandu, Viléma Čoka & Bypass, Mopedu, Karamel rocku, Unisona atd. V konfrontaci a invencí odhodlaného mládí Greedy Invalid, Fanfan, Black Bull, Mescalero atd. Zárukou kvality jsou rovněž Traktor, Komunál, Krucipüsk a další.

„Zdejší místo má nenapodobitelnou atmosféru, kouzlo a půvab. Naším cílem je využít všechny tyto vlastnosti a akci vtisknout osobitý charakter a tvář. Součástí rockfestu bude také divácká soutěž o nejúspěšnější kapelu, tombola a po každém vystoupení autogramiáda," uvedl pořadatel akce Zdeněk Lhota.

zdroj: TZ, map

zavřít