Arakain slaví třicáté narozeniny a chystá megakoncert

Vydáno 06.08.2012 | autor: redakce

Arakain hodlá oslavit svoje 30. výročí ve velkém stylu. Na 26. října si kapela naplánovala megakoncert v Praze, kam si pozvala řadu hostů. Tím nejzásadnějším bude Lucie Bílá, která s Arakainem odjela jako host jarní turné.

Arakain slaví třicáté narozeniny a chystá megakoncert Arakain slaví třicáté narozeniny a chystá megakoncert


arakain_lucie_bila_2012Jarní turné Arakain XXX Best of Tour s exkluzivním hostem Lucií Bílou bylo kompletně vyprodané a předčilo tak dokonce většinu očekávání. Není proto divu, že se fanoušci dočkají jeho pokračování v podobě největšího a zároveň jediného koncertu. Uskuteční se 26. října v Praze na výstavišti v Letňanech.

Koncert, který je naplánovaný na 26. října, proběhne opět za účasti zlaté slavice Lucie Bílé. Pozvání přijal i někdejší frontman Arakainu Petr Kolář, který tak bude moci s kapelou zavzpomínat na svá metalová léta. Koncert vypukne už v 19 hodin, kdy se v rámci Tribute bloku představí řada známých hostů, kteří zároveň Arakainu pogratulují. Kapelu těší obrovský zájem kolegů z branže jimiž budou: Alkehol, Harlej, Kreyson, Škwor, Absolut Deafers, Ascendancy, Assessor, Dymytry, Fata Morgana, Kryptor, Markýz John, Menhir, Titanic, Törr a další.



zdroj: TZ, map

{vypnoutlink:Lucie}
zavřít