Sting se letos potřetí vrátí do České republiky, vystoupí v Ostravě

Vydáno 06.08.2012 | autor: redakce

Sting se opět vrací do České republiky, letos již potřetí. Po únorovém koncertu v Kongresovém centru a červnovém vystoupení v O2 Areně se i s turné Back To Bass vrací, aby dovezl svoji show do Ostravy, a to 19. listopadu.

Sting se letos potřetí vrátí do České republiky, vystoupí v Ostravě Sting se letos potřetí vrátí do České republiky, vystoupí v Ostravě


sting_25letSvětové turné 2011 - 2012 Back To Bass získalo skvělé recenze v Severní Americe, Evropě a Jižní Africe. Nadcházející turné začne 7. listopadu ve Štrasburku a bude pokračovat koncerty ve Francii, na Slovensku, v České republice a v Polsku.

Stinga doprovodí jeho dvorní kytarista Dominic Miller, bubeník Vinnie Colaiuta, klávesista David Sancious, houslista Peter Tickell (elektrické housle) a zpěvačka Jo Lawry.

Skladatel, zpěvák, autor, herec, aktivista - STING - se narodil v anglickém Newcastlu, v roce 1977 se přestěhoval do Londýna a spolu se Stewartem Copelandem a Andy Summersem založil skupinu The Police.

Společně vydali pět alb, získali šest cen Grammy a v roce 2003 byli uvedeni do rock and rollové síně slávy. Od roku 1985 vydal Sting 13 sólových alb, naposledy pak kolekce CD a DVD s názvem Sting: 25 Years a 2CD The Best Of 25 Years. V rámci oslav tohoto milníku je k dispozici i nedávno vydaná iPad aplikace STING 25, která získala prestižní ocenění lva za nejlepší design na Mezinárodním festivalu reklamy Cannes Lions a je ke stažení na iTunes. Kolekce přináší jedinečné záběry z benefičního koncertu ke Stingovým šedesátým narozeninám, exkluzivní rozhovory, fotografi e, videa atd.

Sting se skupinou The Police i jako sólový umělec prodal téměř 100 miliónů alb a získal dalších 10 ocenění Grammy, Zlatý glóbus, cenu Emmy a obdržel tři nominace na Oscara.

zdroj: TZ, map 

zavřít