Airfare v novém klipu vzpomínají na letní lásky se Summer Girl

Vydáno 12.08.2012 | autor: redakce

Airfare vzpomínají na letní lásky a nahráli o nich novou píseň. Jmenuje se Summer Girl a kluci k ní právě dotočili videoklip. Režisér Georgi Stoikov přišel s originálním konceptem a jako dějství klipu vybral rakouskou Vídeň.

Airfare v novém klipu vzpomínají na letní lásky se Summer Girl Airfare v novém klipu vzpomínají na letní lásky se Summer Girl


Tam se celý štáb přesunul a točil po dobu čtyř dnů. "Letní dívku" si zahrála talentovaná tanečnice Tereza Simperová, ale na žádné tancování nakonec nedošlo. Režisér vsadil na její přirozenost a nakonec použil i záběry, které ve videu původně být neměli. V klipu se objevují reverzní sekvence, což potrápilo zpěváka Thomase. Celý text se totiž musel naučit foneticky pozpátku.

I přes nostalgický podtext je to velmi pozitivní song. Thomas Lichtag k tomu říká: "Letos jsme napsali pět písniček a právě Summer Girl byla ta srdcovka, kterou jsme chtěli dotáhnout do konce. Georgi pro nás dělal cover nové desky Youngblood a jako režisér pro nás byl jasná volba. Na pomoc si ještě přizval Matěje Valtra, který přinesl další nápady a pomohl klip dotáhnout. Všichni z toho máme skvělý pocit, myslím že je tam vidět kus práce a hlavně nadšení pro věc."



zdroj: TZ, map

zavřít