Legendární Chaka Khan v říjnu zavítá do Bratislavy

Vydáno 17.08.2012 | autor: redakce

Americká soulová zpěvačka Chaka Khan za svou kariéru natočila dvanáct studiových alb a vydala 41 singlů. Inspirovala mnoho mladších zpěvaček, například Whitney Houston nebo Mary. J. Blige. Pěvecká legenda 10. října zavítá do bratislavské Hant Arény.

Legendární Chaka Khan v říjnu zavítá do Bratislavy Legendární Chaka Khan v říjnu zavítá do Bratislavy

chaka11Chaka Khan začala svou hvězdnou kariéru ve funkové formaci Rufus. Tu v roce 1978 opustila a vydala se na sólovou dráhu. Mezi její největší hity patří písně Tell Me Something Good, Sweet Thing, Ain´t Nobody, I´m Every Woman, I Feel For You a Throught the Fire. Její poslední deska Funk This vyšla v roce 2007 lety a zpěvačka si za ni vysloužila dvě Grammy. Celkem jich na svém kontě má už deset. Nejzdařilejší písní z posledního alba je duet Disrespectful s další soulovou divou Mary J. Blige.

Kromě Chaky v Bratislavě vystoupí i kapela Funk Unit s lídrem Martinem Valihorou a hvězdy slovenské funky scény Anita Soul a Ivan "The King" Vereš.

Čekání na koncert si můžete zkrátit poslechem průřezu největších hitů Chaky Khan v podání jejím i jejich kolegů Prince, Stevieho Wondera, Yolandy Adams a Indie.Arie.

 

dm, TZ
zavřít