Jennifer Lopez čeká česká premiéra, podívejte se na aktuální videa

Vydáno 20.08.2012 | autor: redakce

Americká zpěvačka a herečka Jennifer Lopez se vůbec poprvé postaví na české koncertní pódium. Stane se tak 26. října v pražské O2 Areně, kde kromě svých starších hitů představí loňské album Love?.

Jennifer Lopez čeká česká premiéra, podívejte se na aktuální videa Jennifer Lopez čeká česká premiéra, podívejte se na aktuální videa

jennifer-lopez-wallpapers-2012-3JLo se už od poloviny června nachází na celosvětovém turné, které konečně nemine ani Prahu. Poté, co zpěvačka absolvuje americkou šňůru s Enrique Iglesiasem (na níž se představil také Pitbull a další stars), zahájí dvouměsíční putování Evropou. To začne 25. září v běloruském Minsku. K nám se za doprovodu své kapely a tanečníků dostane 26. října, když den předtím vystoupí v nedalekém Mnichově. V závěru roku se pak hvězda latino popu a porotkyně soutěže American Idol podívá ještě do Spojených arabských emirátů a Austrálie.

Těžištěm koncertního setlistu je CD Love?, její sedmé studiové album, které vyšlo v dubnu 2011 a odkud pocházejí singly On the Floor, I'm Into You nebo Papi.

Podívejte se na making of k aktuálnímu klipu Goin' In (feat. Flo Rida) a na backstage video z právě probíhajícího Dance Again World Tour.



zdroj: TZ, map 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít