Muse: Singl Madness a nové album otvírají dveře do budoucna

Vydáno 20.08.2012 | autor: redakce

Muse pouští do světa nový singl Madness. Jak sami říkají, je mnohem více melancholický a pesimistický než první singl Survival, který se stal oficiální písní olympijských her v Londýně.

Muse: Singl Madness a nové album otvírají dveře do budoucna Muse: Singl Madness a nové album otvírají dveře do budoucna


museO chystaném albu bubeník Dominic Howard nedávno prohlásil, že veří, že představuje nové dveře do budoucnosti. Vyjádřil se také k dalším pocitům kapely kolem vydání desky.  

"Pokaždé, když dokončíte nové album, cítíte vzrušení a nervozitu, ale také máte obavy z toho, co se s albem stane po jeho vydání, ale díky tomu také dostáváte nové nápady. Každé album by mělo otvírat dveře do budoucnosti a to je pro mě víc, než cokoliv jiného," prozradil Howard.

"Snažili jsme se dělat spoustu nových věcí. Zjednodušeně řečeno jsme se pokusili vytvořit něco, co udělali Rage Against The Machine s hiphopem v roce 1990, a přimíchali jsme trochu elektroniky a dubstepu, který hrajeme na skutečné nástroje. Deska bude velmi, velmi různorodá," říká frontman Matt Bellamy k novince, na které se také údajně nechali inspirovat dubstepovým králem Skrillexem. Vyjít by měla 1. října.

 

Muse navíc po dvou letech od vystoupení na Rock For People letos zavítají do České republiky. 22. listopadu zahrají v holešovické O2 Areně a fanoušci budou moct vychutnat jak osvědčené hity, tak pochopitelně i novinkové skladby.



map



muse-survival-londres-2012-default

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít