Dražba věcí hudebníků z Pilsner Festu podpoří Centrum Paraple

Vydáno 22.08.2012 | autor: redakce

Do tradiční benefice na Pilsner Festu, který se koná 31. 8 - 1. 9. v Plzni, se letos zapojí i známí umělci z hudební branže. Některé kapely vystupující na této oslavě plzeňských piv se rozhodly nabídnout různé předměty ze svého hudebního vybavení, části oblečení či vlastní nahrávky a plakáty.

Dražba věcí hudebníků z Pilsner Festu podpoří Centrum Paraple Dražba věcí hudebníků z Pilsner Festu podpoří Centrum Paraple


tb 2011_1rezDražba těchto propriet, jejíž výtěžek poputuje na konto Centra Paraple, proběhne od 27. 8. do 1. 9. na obchodním portálu Aukro.cz.

Zájemci tak mají šanci získat pro sebe takové kousky jako například kytary Jiřího Schmitzera a Michala Pavlíčka, paličky, tričko či CD Davida Kollera, značkové oblečení věnované členy kapely Vypsaná Fixa a řadu dalších věcí od Gipsy.cz, Mňágy a Žďorp, Tatabojs či Janka Ledeckého.

„V této unikátní aukci Pilsner Festu se můžete pobavit, k tomu získat cennou trofej a ještě vykonat dobrý skutek," vyzývá k účasti Vladimír Jurina z Plzeňského Prazdroje.

Vyhrajte vouchery na občerstvení na Pilsner Festu.

Dražba začne v sobotu 27. 8. v 17 hodin, kdy se všechny předměty „vystaví" na Aukro.cz, a skončí v sobotu 1. 9. v 17 hodin. Až do toho okamžiku bude stále možno přihazovat.

Jedná se o exkluzivní internetovou aukci, která bude dostupná z hlavní strany Aukro.cz. K zapojení není nutné mít na Aukru registraci. Do dražby je možné se zapojit jak z počítače, tak z tabletu nebo z chytrého telefonu. To je výhoda zejména pro návštěvníky Pilsner Festu, protože celý areál festivalu bude pokryt wi-fi signálem, a bude tedy možné přihazovat až do poslední vteřiny.

zdroj: TZ, map

zavřít