MC Nu C opouští Skyline, kapela bude pokračovat v pěti lidech

Vydáno 23.08.2012 | autor: redakce

Skyline po třech letech od změny na postu zpěvačky procházejí další personální ztrátou. Tentokrát odchází MC Nu C a kapela hodlá dál pokračovat bez náhrady, pouze v pěti lidech.

MC Nu C opouští Skyline, kapela bude pokračovat v pěti lidech MC Nu C opouští Skyline, kapela bude pokračovat v pěti lidech


skyline_51Nu C se podle oficiálního prohlášení kapely hodlá věnovat více rodině a své restauraci, kterou si otevřel v Praze. "MC Nu C se rozhodl odejít ze Skyline - po deseti letech, pěti stovkách koncertů a čtyřech deskách. Důvody jsou čistě praktické - aby se mohl už plně věnovat své rodině a své restauraci, což bylo s kapelou čím dál těžší skloubit," uvádí na svém oficiálním webu kapela.

Zbylí členové se ale s Nu Cím rozcházejí v dobrém, žádné hádky se nekonají. "Rozcházíme se jako přátelé a přejeme Nu Címu do budoucna jen to nejlepší a hodně štěstí! Poslední regulérní koncert s Nu Cím pak proběhne tuto sobotu na festivalu Rock For Churchill. My budeme pokračovat dál v pěti - všechny plánované koncerty zůstávají v platnosti a dál usilovně pracujeme na naší nové desce, která by měla vyjít v první polovině roku 2013," dodávají Skyline.

MC Nu C se ke Skyline přidal v roce 2001 společně se zpěvačkou Jitkou Charvátovou a kytaristou Majkiim B. Tak se ustálila nová podoba Skyline, která se v roce 2004 uvedla albem Urbanica. Nu C spolupracoval i na následujících třech albech Virginplatonicpanic (2006), Escapism (2008) a Private Madness, Public Danger(2010). Nyní jeho party s největší pravděpodobností převezme zpěvačka Marka Rybin, která v roce 2008 nahradila Jitku Charvátovou.



map

 

zavřít