Pink na novém albu odhalí různé odstíny lásky

Vydáno 29.08.2012 | autor: redakce

Pink oznámila vydání šestého studiového alba The Truth About Love, které vyjde 17. září 2012. Zatímco do této doby zpěvačka připravovala všechna svá alba spolu se svými dlouholetými spolupracovníky Maxem Martinem a Shellbackem, popř. s Billym Mannem a Butchem Walkerem, tentokrát do týmu poprvé přizvala i producenta Grega Kurstina (Lilly Allen, Red Hot Chilli Peppers, Foster The People).

Pink na novém albu odhalí různé odstíny lásky Pink na novém albu odhalí různé odstíny lásky


pinknewV neposlední řadě se na albu podílel i skladatel a producent Dan Wilson, který stojí za úspěchem hitu Someone Like You zpěvačky Adele. Nové album Pink je dle jejích slov jedinečným náhledem na různé odstíny lásky – temné i veselé, šťastné, ale i bolestné.

První singl Blow Me (One Last Kiss), který má opět velmi nakažlivou melodii a je plný provokativních veršů, napsala Pink spolu s producentem Gregem Kurstinem, a to poté, co se v poslední době stáhla do ústraní, aby si tak vzala čas na založení rodiny. Nyní je ovšem zpět.

Pink vydala od svého debutu v roce 2000 šest alb (Can't Take Me Home, M!ssundaztood, Try This, I'm Not Dead, Funhouse, Greatest Hits So Far!!!), celosvětově prodala více než 30 miliónů desek, 65 miliónů singlů (z čehož téměř 20 miliónů je digitálních tracků), více než 1 milión DVD a 11 jejích singlů se dostalo do Top 10 v Billboard Hot 100 Chart. Navíc, 15 zpěvaččiných singlů dosáhlo #1 minimálně v jedné nebo více zemích. Pink je držitelem 3 Grammy Awards, 2 Billboard Music Awards, 5 MTV Video Music Awards, 2 MTV Europe Awards, 2 People's Choice Awards a mnoha a mnoha dalších. Její poslední studiové album Funhouse debutovalo na 2. místě Billboard Top 200 Chart a na 1. místě ve Velké Británii, Austrálii, Nizozemí, Novém Zélandu a Švýcarsku. Zatím posledním vydaným albem je výběr největších hitů Greatest Hits So Far!!!, který debutoval v Top 10 ve více než 13 zemích a který obsahoval i dva nové megahity F**uckin' Perfect (#2 Billboard Hot 100 Chart) a Raise Your Glass (#1 Billboard Hot 100 Chart).



zdroj: TZ, map 


pinknew – kopie (2)
zavřít