Rockové legendy Krucipüsk, Vilém Čok nebo Aleš Brichta ožijí o víkendu v Hořicích

Vydáno 29.08.2012 | autor: redakce

Festival s názvem The legends rock fest aneb Legendy ožívají odstartuje v pátek 31. srpna a potrvá do soboty 1. září. v autocampu u Masarykovy věže samostatnosti v Hořicích v Podkrkonoší, uprostřed legendárního motocyklového okruhu 300 Zatáček Gustava Havla.

Rockové legendy Krucipüsk, Vilém Čok nebo Aleš Brichta ožijí o víkendu v Hořicích Rockové legendy Krucipüsk, Vilém Čok nebo Aleš Brichta ožijí o víkendu v Hořicích

hajicekPři této příležitosti se setká a ožije rock-beatová hudba dvou generací. Legendární pecky 80. a 90. let v podání Aleše Brichty & AB Band, Viléma Čoka & Bypass, Mopedu, Karamel rocku, Unisona atd. V konfrontaci a invencí odhodlaného mládí Greedy Invalid, Fanfan, Black Bull, Mescalero atd. Zárukou hudební kvality jsou rovněž Traktor, Komunál, Krucipüsk a další.

„Zdejší místo má nenapodobitelnou atmosféru, kouzlo a půvab. Naším cílem je využít všechny tyto vlastnosti a akci vtisknout 'osobitý charakter' a tvář. Součástí rockfestu bude také divácká soutěž o nejúspěšnější kapelu, tombola a po každém vystoupení autogramiáda," uvedl pořadatel akce Zdeněk Lhota.

Pro všechny, kteří se rozhodnou absolvovat celý festival, se nabízí jedinečná příležitost k celé řadě dalších víkendových aktivit. V blízkém sousedství se nachází přírodní unikátní koupaliště Dachova, které spojuje nová cyklostezka se světově známým hořickým sochařským sympoziem. Možnost projížďky po legendárním okruhu 300ZGH, s celou řadou typů na moto, cyklo a pěší výlety. Také vyhlídka z přilehlé Masarykovy věže samostatnosti vám nabídne překrásný výhled na celé Podkrkonoší.



zdroj: TZ, map 

zavřít