Coldplay a Rihanna vystoupí společně na paralympiádě

Vydáno 03.09.2012 | autor: redakce

Coldplay a Rihanna chystají společné vystoupení. To se uskuteční 9. září v rámci závěrečného ceremoniálu na paralympijských hrách v Londýně.

Coldplay a Rihanna vystoupí společně na paralympiádě Coldplay a Rihanna vystoupí společně na paralympiádě


rihannacoldColdplay a Rihanna poprvé spojili své síly teprve nedávno při natáčení songu Princess Of China, ke kterému vznikl i povedený videoklip. Tento song s největší pravděpodobností na závěrečném ceremoniálu paralympijských her zazní, dojde však také na další písně.

Slavnostní zakončení paralympiády bylo pojmenováno jako Festival Of Flame a má znázorňovat přírodní živly zemi, vzduch, vodu, oheň a led.

"Byli jsme požádáni, abychom zahráli v rámci závěrečných oslav paralympijských sportovců v Londýně, a je to pro nás velká čest. Budou to sledovat všichni po celém světě a my jsme nadšení, že jsme toho součástí," uvedl frontman Coldplay Chris Martin.

Zahajovací ceremoniál, který se konal 29. srpna, přilákal k televizním obrazovkám 11 milionů diváků. Pořadatelé počítají s podobným číslem i při slavnostním zakončení.

Kdo by chtěl vidět Coldplay naživo a bez Rihanny, nemusí čekat dlouho. Vystoupí totiž už 16. září v pražské Eden Areně, kam přivezou i poslední album Mylo Xyloto.



map


coldplay-feat-rihanna-princess-of-china-video – kopie
zavřít