The Killers jsou zpět v plné polní, vydávají nové album

Vydáno 05.09.2012 | autor: redakce

Téměř čtyři roky nechali američtí The Killers fanoušky čekat na novou desku, kterou nazvala honosně Battle Born. Její vydání je ohlášeno na 17. září a dočkáme se dvanácti, respektive čtrnácti nových písní.

The Killers jsou zpět v plné polní, vydávají nové album The Killers jsou zpět v plné polní, vydávají nové album


the-killers1Frontman Brandon Flowers pauzu od poslední desky The Killers, která vyšla v listopadu 2008, vyplnil sólovým albem, následně se pánové opět sešli a začali psát nové písně. Výsledek bude k mání již za pár týdnů pilotní singl Runaways, který doprovází i nádherné video, se v rádiích prohání již od července.

Deska Battle Born, kterou kapela začala natáčet v květnu minulého roku doma ve svých studiích v Las Vegas, má hned několik producentů. V jejich seznamu nechybí zvučná jména jako Daniel Lanois, Steve Lillywhite, Damian Taylor, Stuart Price nebo Brendan O'Brien. Následnou mixáž si vzal na starost Alan Moulder, který se podílel mimo jiné i na prvních dvou albech The Killers.

Kromě již zmiňované písně Runaways deska přinese dalších jedenáct autorských písní. Kdo si ji pořídí v deluxe verzi, získá dvě další bonusové skladby Carry Me Home a Prize Fighter a k tomu ještě i remix písně Flesh And Bone, o který se postaral Jacques Lu Cont alias Stuart Price.

V průběhu září kapela absolvuje po Evropě sice několik koncertů, na velké světové turné, které by mělo zamířit na starý kontinent na delší dobu, si budeme muset počkat až do příštího roku...




zdroj: TZ, map
zavřít