Kabát bude hlavní hvězdou posledního letního festivalu

Vydáno 12.09.2012 | autor: redakce

Pouhých 11 dní zbývá do zahájení posledního letního festivalu. 22. září se od 12 hodin otevřou vstupní brány Kreans Ostrovního festivalu v Litoměřicích.

Kabát bude hlavní hvězdou posledního letního festivalu Kabát bude hlavní hvězdou posledního letního festivalu


kabat_banditiProgram jednodenního festivalu zahájí kapela Rimortis, následovat budou Midi Lidi, Evelynne a Charlie Straight. Od 17:50 hodin se mohou všichni těšit na Toxique. Písně Hvězdář, Buď a nebe, Kurtyzána, Motýl aj. se rozezní v podání UDG od 19 hodin. Jirka Macháček s Mig 21 nenechá nikoho bez pohnutí od půl deváté.

Zlatým hřebem večera a celodenního festivalu bude show skupiny Kabát, pro kterou to bude poslední koncertní vystoupení v tomto roce. Celým dnem budou provázet moderátoři Fajn rána Kazma a Bruno.

Vyhrajte lístky na Krens Ostrovní festival!

Návštěvníci Ostrovního festivalu mohou zavítat také na tradiční Vinobraní Litoměřice, které se bude odehrávat již od pátečních odpoledních hodin na Mírovém náměstí a vstup je zde zdarma.


Vystoupení skupiny Kabát na bývalém hřišti v kasárnách Pod Radobýlem bude vyžadovat na přechodnou dobu větší trpělivost ze strany obyvatel lokality, která se nachází v těsném sousedství. Jako výraz poděkování za toleranci nabídli pořadatelé městu finanční kompenzaci.

„Pětikoruna z každé prodané vstupenky na Kreans Ostrovní festival v Litoměřicích půjde na charitativní účely," informuje Lubomír Machoň, pořadatel festivalu a dodává: „Dohodli jsme se na tom s panem starostou a místostarostou."



zdroj: TZ, map 

zavřít